febrero 11, 2014

Anàlisi comparativa online d’indicadors de gestió sanitària

Comença la primera fase del projecte BS3.0, amb el disseny d'un nou portal d'anàlisi interactiva de les dades d'activitat hospitalàries, que permet identificar les diferències en indicadors útils per a la gestió sanitària, ajustant per casuística respecte d'un conjunt d'hospitals seleccionats, amb el propòsit de transferir el coneixement de les millors pràctiques i la seva aplicació.





A partir dels CMBD envoltats per una comunitat virtual 3.0, és possible fer un benchmarking col·laboratiu entre les Organitzacions sanitàries del propi territori, basat en els indicadors que s’estableixin d'interès i d'acord amb les necessitats d'informació dels proveïdors.

La plataforma d'anàlisi online és el centre de gravetat del projecte. Sorprèn per la seva potència d'anàlisi, a la vegada que per la seva agilitat. Disposa d'una capa amb format de quadre de comandament, però està dissenyada per poder arribar fàcilment, en cada centre participant, a identificar els episodis concrets amb desviació ajustada respecte el valor de referència de cada indicador, detall imprescindible per a la gestió clínica.

Missió:
Benchmarking Sanitari 3.0 s’adreça als professionals de la salut amb responsabilitats en gestió de serveis i/o centres sanitaris, amb l’objectiu de oferir-los suport en la seva presa de decisions, a partir de les anàlisis comparatives de les empreses del sector dins el seu territori de referència.

Visió:
Benchmarking Sanitari 3.0 vol ser la referència d’informació útil pels gestors sanitaris, comparativa a nivell de proveïdor per a la gestió sanitària, i ajustada a nivell operatiu de pacient per a la gestió clínica.

El projecte inicialment està obert per hospitals d'aguts, estàs interessat en conèixer més detalls?

Fins i tot el viatge més llarg 
comença pel primer pas ... (Proverbi xinès)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Por favor identificate cuando hagas un comentario, gracias!